Persoonlijk voedingsplan

Mis jij grip op je voedingspatroon?

Loop je regelmatig te struggelen met je voeding? Weet je niet meer waar je goed aan doet en gaat het beeld in de spiegel je steeds meer tegenstaan? Tijd om hier wat aan te doen. Voeding is een van de belangrijkste pijlers als het gaat om het behalen van resultaat.

Voorkom nog meer frustratie en gedoe.

De knop heb je omgezet, je bent er klaar mee en wilt het anders. En dan? Weer het volgende crashdieet?, de nieuwste dieethype of datgene doen wat bij de buurvrouw zo goed werkte?
Stop met aankloten en krijg grip op je voeding zonder calorieën te hoeven tellen. Ga aan de slag met een persoonlijk plan, op maat gemaakt voor jouw situatie en persoonlijke voorkeur. Geen dieet met vreemde producten, poeders en shakes maar gewoon normale voeding en blijvend resultaat.

Voedingsplan en recepten op maat

In de app staan dagelijks lekkere en gezonde maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Wissel eenvoudig naar een andere maaltijd. Kies uit de database van 1500+ recepten of stel je eigen favoriete maaltijd samen vanuit de ingrediëntenlijst. Nooit meer zonder variatie!

Geen strikt weekmenu maar jij kiest zelf wat je eet! De hoe­veel­he­den en in­gre­di­ën­ten worden daarna au­to­ma­tisch af­ge­stemd op jouw persoonlijke energiebehoefte en verdeling eiwitten, vetten en koolhydraten. Zelf dus geen gepuzzel.

Bij elk gerecht staan de voedingswaarden, ingrediënten en bereiding vermeld. Pas gemakkelijk de porties aan wanneer je voor meer dagen of personen kookt. Er zijn zelfs opties om partner- en kinderporties te selecteren. Het gezin kan dus gewoon mee-eten.

Plan tot wel 10 dagen vooruit. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wilt doen. Deel het overzicht per WhatsApp of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via de Albert Heijn!

Is een persoonlijk voedingsplan iets voor mij?

Nee! Wij hebben jouw macro’s voor jou berekend en de maaltijden worden hier automatisch op aangepast.
In de app kun je kiezen uit 1500+ gerechten die zijn afgestemd op jouw voedingsbehoeftes. Daarnaast kun je ook nog jouw eigen favoriete maaltijden toevoegen.
Ja! Jouw voedingsplan bevat normale gerechten en het gezin kan hier gewoon bij mee-eten.
Je kunt je voorkeuren aangeven zodat hier rekening mee gehouden wordt. En je kunt maaltijden naar eigen voorkeur vervangen voor iets wat je wel lust.
Nee! De producten binnen jouw voedingsplan zijn gewoon normale ingrediënten die je makkelijk uit kunt spreken 😉
Een voedingsplan in combinatie met de trainingen bij JKE Sports geven het beste resultaat. Maar ook zonder dat je lid bent van de gym kun je aan de slag met en persoonlijk voedingsplan.

Persoonlijk voedingsplan

15 Per 4 weken
  •  
Minimaal 12 weken, daarna maandelijks opzegbaar

Interesse in een voedingsplan?

Neem contact op via formulier hieronder om te kijken wat de mogelijkheden zijn!