Kids training

Waarom kickboksen?

Kickboksen is super leuk en we zien kinderen na de les vol enthousiasme naar buiten komen. Daarnaast leren ze ongemerkt heel wat vaardigheden, waardoor ze weerbaarder en zelfverzekerder worden:

Inhoud kickbokslessen

In de kickboksles voor kids bij JKE Sports in de Bilt leren kinderen op een speelse manier de basisprincipes van het kickboksen. In de les werken de kinderen samen in wisselende tweetallen. Om en om stoten ze op elkaars handschoen en trappen op een trapkussen.
Het belangrijkste is dat het kind zin heeft om te gaan kickboksen. De lessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt je energie lekker kwijt in de les, prima dus voor beweeglijke kinderen die vol energie zitten. Kickboksen is super voor je zelfvertrouwen, dus ook goed voor kinderen die niet zo stevig in hun schoenen staan. Kortom, iedereen is welkom!

Is kickboksen geschikt voor mijn kind?

Kinderen van 6 tot 17 jaar kunnen veilig meedoen met de les.
Zeker! Er doen zoveel jongens als meisjes mee met de kickboks lessen
Comfortabele kleding waar jouw kind zich prettig in voelt. Dit kan een korte of lange broek zijn. Eventueel zijn er ook kickboks broekjes aan te schaffen in de gym.
Het is niet vereist om eigen materiaal te hebben. Er zijn een aantal setjes handschoenen en scheenbeschermers beschikbaar in de gym. Wel is het fijner en hygi├źnischer om eigen materiaal te hebben. Het is mogelijk om handschoenen en of scheenbeschermers aan te schaffen in de gym.