Functional Fit

Functional Fit

De functional fit training bij JKE Sports is een groepsles waarbij je werkt aan het verbeteren van je spierkracht en conditie. Door de afwisseling train je niet maar één deel van je lichaam, maar komen bovenlichaam, buik, billen, benen en armen allemaal aan bod. Er wordt getraind in kleine groepen zodat je veel individuele aandacht krijgt en we kwaliteit kunnen garanderen.

De trainingsapparatuur lijkt op Crossfit en ook de lessen zijn hierop geïnspireerd. Het grote verschil is dat Crossfit lessen prestatiegericht zijn en onze lessen zijn functioneel en resultaatgericht! Met minimale middelen, dus maximale resultaten. We hechten tijdens deze lessen waarde aan techniek, kwaliteit en hard werken.

Samen, maar toch op eigen niveau

Het grote voordeel van de Functional Fit training bij JKE? Je traint samen, maar toch op je eigen niveau. Uit onderzoek blijkt dat je meer resultaat behaald als je samen traint. Je pusht jezelf meer en sport ook nog eens regelmatiger. Tegelijk doe je de training op je eigen niveau. Wat jouw 100% is…Dat geef je!
Tijdens de workout train je zowel op kracht en conditie.
Voor een veilige en effectieve trainingsmethode.
Ongeacht leeftijd of ervaring. Je traint altijd op je eigen niveau