Challenge group

Voor wie?

Wil jij een passend gewicht, je fitter, sterker en lekkerder in je vel voelen? Ben je klaar met het beeld wat terugkijkt in de spiegel? Heb je behoefte aan een gemotiveerde groep, energieke coaches en een stok achter de deur?

Wat houd de challenge in?

De Challenge Group combineert op unieke wijze kickboksen met hiit-/krachttraining en voeding. Dankzij onze professionele begeleiding en de motivatie van de groep, behaal jij jouw persoonlijke doel.

Geen quickfix maar duurzaam blijvend resultaat!
Lichter sterker en fitter worden is leuk, maar je wilt dit natuurlijk ook na de JKE-Challenge vol houden. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom het je maar niet lukt om je ertoe te zetten om blijvend gezonder, sterker, lichter en fitter te worden en te blijven. Maar wat als je nu echt leert hoe jij fysiek en mentaal blijvend resultaat kun behalen en dit ook vast kunt houden.

Wat kan je verwachten?

Is de challenge group iets voor mij?

Sportkleding, motivatie en onwijs veel zin!
Iedereen train op zijn of haar eigen tempo en niveau! De trainingen zijn zo ingericht dat dit voor iedereen toegankelijk is.
De trainers zijn ervaren genoeg om aanpassingen te maken in de trainingen zodat je gewoon mee kunt doen. Wel horen we uiteraard vooraf waar rekening mee gehouden moet worden.
Deelname aan de kickboks lessen zijn niet verplicht maar op eigen voorkeur. Tijdens de lessen worden alle technieken uitgelegd en helpen de trainers je graag met het aanleren van deze sport.
Het kan voorkomen dat je een keer een les moet missen. Zolang je het grootste gedeelte wel aanwezig kunt zijn ben je van harte welkom 😉 Wel vragen we natuurlijk om de afwezige les te compenseren door extra hard je best te doen in de andere lessen!
Zeker! Ook voor niet leden is er plek om deel te nemen. Waarschijnlijk raak je toch dusdanig enthousiast dat je je aan het einde van de challenge gewoon inschrijft om de lessen te blijven volgen 😉

Hoe kun je je aanmelden?

Meld je hieronder aan voor de 8 weekse Challenge Group.


Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een samenvatting van alle benodigde informatie. Ook ontvang je een link voor het (uitgebreide) intakeformulier.


Heb je het intakeformulier ingevuld? Dan ben jij verzekerd van een plek en gaat jouw Challenge van start op 11 januari 2024!

8 weken

600 Niet leden €825
  •  
Startdatum: 11 januari

Inschrijven voor de challenge group